İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sancaktepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Sancaktepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

MECLİS MAH. MANYAS SK. NO 18 İÇ KAPI NO 1 SANCAKTEPE / İSTANBUL
Vizyon
Allah´a ibadet ve itaat eden bilgisiyle, kültürüyle, ahlakıyla topluma fayda sağlamayı amaçlayan lider ruhlu, akademik başarıyı hedefleyen fertleri hayata hazırlamak.
Misyon
Kim var diye sorulduğunda sağına ve soluna bakmadan ben varım diyen, yük olan değil yük alan, sorun üreten değil çözüm üreten ahlaki ve kültürel değerlere sahip ilmi donanımı yüksek olan, bir gözüyle dünyayı gezen diğer gözüyle vatanını gözeten toplumsal düşünceye hakim nesiller yetiştirmek.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Ulaşım