İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sancaktepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Din Öğretimi Şube Müdürümüz Sayın İrfan ŞENER ile yapılan toplantıda meslek dersi öğretmenlerimizle namaz şuur platformu kapsamında öğrencilerimize ve ailelerine imam hatipli olma bilinci kazandırma çalışmaları ile ilgili kararlar alındı ve öğretmenlerimize görev dağılımları yapıldı.

Ziyareti ve her türlü desteği için Din Öğretimi Şube Müdürümüz Sayın İrfan ŞENER’e teşekkür ederiz.

Ara

Desteğini ve yardımını hiçbir zaman esirgemeyen, her konuda yol gösteren Kıymetli Ataşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özgür AVA’ya nazik ziyareti ve hoşsohbeti için teşekkür ederiz.

Sancaktepe Belediyesi Genç Gelecek temsilcisi Yusuf ÖLÇER Beye

hayırlı olsun ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdüremiz Sayın Hale BAĞCE ÖZBAŞ'a Hayırlı Olsun Ziyaretinden ve Güzel Desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Hayırlı olsun ziyaretlerinden ve hoşsohbetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Ara

Büyük özveri ile güzel ülkemize pırıl pırıl insanlar yetiştiren öğretmenlerimiz, siz her zaman en iyisine layıksınız. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Ara

Yeni okulumuzun temizliği temizlik personellerimiz tarafınca tamamlanmıştır.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim hayatında tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyoruz.